Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Nachtdistributie

Aalberts Service, specialist in Nachtdistributie!

Nachtdistributie van Aalberts Service BV, voor het vervoer van met name kleine pakketten in de nacht. Het vervoeren in de nacht heeft vele voordelen zoals het vermijden van de drukte in de stadscentra en verdere verkeershinder. Zendingen worden aan het einde van de werkdag opgehaald en nog dezelfde nacht voor 07:00 uur afgeleverd. Bij Aalberts Service BV wordt gewerkt op contractbasis. Afleveradressen dienen van tevoren bekend te zijn, aangezien Aalberts Service BV in het bezit moet zijn van sleutels van de afleverlocatie. Wij werken over het algemeen met een nachtkluis, maar kan ook een bedrijfspand zijn.

 

Nachtdistributie voor zowel Nederland als België

 
Door gebruik te maken van Aalberts Service BV kunnen kosten en tijd worden bespaard. Zowel voor Nederland als België is een dekkend netwerk opgebouwd, zodat de meest efficiënte route gereden wordt en hier profiteert de klant van scherpe tarieven, afhankelijk van het aantal stops. Het centrale dienstcentrum in Zeist is de spil van onze dienstverlening. Hier worden de zendingen ´s avonds op route gesorteerd en vervoerd naar het afleveradres. Waar dan de ruilzending plaatsvindt.

 

Online portaal

 
Voor onze opdrachtgevers hebben wij een online inlog portaal om de breng- en haalopdrachten online in te geven. Ook zijn diverse rapportage mogelijkheden voorhanden.

 

Uw voordelen in de praktijk

 
Door gebruik te maken de nachtdistributie van Aalberts Service BV kunnen kosten en tijd worden bespaard en tegelijk servicelevels worden verhoogt. De voordelen van onze klanten in de dagelijkse praktijk zijn:

  • Versnelling van logistieke processen
  • Reductie van logistieke kosten
  • Levering vanuit centrale voorraad
  • Reductie van wagenvoorraad
  • Kortere doorlooptijd van retourzendingen

Mocht u nog vragen hebben over onze dienst, neem dan gerust contact op met onze klantenservice