Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Veel gestelde vragen

Wat kunnen we allemaal leveren?

Naast gebruikelijke kleine pakketten en stuk goederen gaan we geen enkele vraag uit de weg. We zullen altijd proberen samen met de klant een passende oplossing aan te dragen.

Wat kunnen we in elk geval niet leveren?

Transport onder begeleiding valt niet binnen de mogelijkheden. Door ons systeem met prijzen op basis van het aantal stops op de route is het ook niet mogelijk om voor een spoedklus en incidentele ritten het voordelige tarief aan te bieden. De mogelijkheden voor dit soort leveringen worden per aanvraag bekeken en zijn afhankelijk van de routes op dat moment. Ook het vervoeren van gevaarlijke stoffen valt niet binnen de mogelijkheden.

We hebben geen tarievenkaart voor u.

Door het combineren van leveringen op de route ontstaat juist het voordeel in prijs. Het aantal stops onderweg bepaalt voor de klant het voordeel.

Levering in de nacht gebeurt middels een nachtkluis, deze monteren wij voor u.

De nachtkluizen worden door ons geleverd en gemonteerd. Door het gebruik van de kluis kunnen wij elke nacht de pakketten ophalen en uw nieuwe levering afleveren, zodat u deze in de ochtend weer voor openingstijd van uw bedrijf in huis heeft.

U weet tot het uur nauwkeurig wanneer u onze koerier kunt verwachten.

Wij werken met vaste routes en vaste koeriers. Door dit scherp geplande traject is het mogelijk tot het uur nauwkeurig aan te geven op welk tijdstip onze koerier bij u arriveert.